Ova stranica koristi kolačiće. Nastavkom pregleda stranice potvđujete da ste suglasni s našim korištenjem kolačića. Saznajte više ovdje »

Ažurirali smo naša Pravila zaštite osobnih podataka. Kliknite ovdje da biste ih pročitali.

Probajte naše proizvode
Zatražite da Vam
se javi naš Distributer.
Pogledajte našu
poslovnu priliku
Zatražite da Vam
se javi naš Distributer.


Ohrabrenje i podrška iz Herbalifea

Još niste sigurni da je Herbalife dobar izbor?
Odluka o samozapošljavanju može se činiti važnim korakom i stoga vam mi u Herbalifeu pružamo svu potrebnu podršku. Nakon više od 30 godina angažiranja i pomaganja nezavisnih Članova znamo da će vam od samog početka biti potrebni ohrabrenje i podrška.


  • Niski troškovi pokretanja posla:
    Pokretanje vlastitog posla s Herbalifeom može vas stajati manje nego mislite. Najmanji trošak je ako počnete s dokazano korisnim Početnim kompletom i uputite se prema boljoj, zdravijoj budućnosti. 
  • Sami odlučujete koliko radite: 
    Još jedna prednost poslovne prilike s Herbalifeom je fleksibilnost. Posao prilagođavate svom životu, a ne obrnuto. Želite li nešto dodatnih prihoda svakog mjeseca, radite honorarno. A ako imate samopouzdanja i vremena, radite puno radno vrijeme i usredotočite se samo na Herbalife.
  • Iskoristite veliku bazu znanja koju nudi Herbalife:
    Mislite da ne znate dovoljno o prehrani ili prodaji? Herbalife vam nudi podršku na svakom koraku – od resursa i alata za osposobljavanje do lokalnih, nacionalnih i globalnih skupova koji će vas motivirati i ohrabriti. Učite od onih koji su prošli isti put i iskoristite druženja za usavršavanje svoje vještine umrežavanja. Osim toga, vaš osobni Herbalife trener vam je na raspolaganju uvijek kada je to potrebno i nudi vam podršku i u prehrani i u poslu.
  •  

Molimo vas da ispunite naš obrazac za kontakt kako bismo vam već danas mogli poslati više informacija o tome kako postati nezavisni Herbalife Član.


Odricanje odgovornosti – Kada razmatrate ili uspoređujete poslovne prilike imajte na umu da promotori ili sudionici lanca prodaje prema zakonu ne smiju nikoga nagovarati na plaćanje obećavajući povlastice od uključivanja drugih osoba u organiziranu prodaju. Ne dajte se obmanuti tvrdnjama o lakom ostvarivanju velikih zarada.


Herbalife članska podrška


hr-HR | 17.8.2018. 5:59:42 | NAMP2HLASPX01