Ova stranica koristi kolačiće. Nastavkom pregleda stranice potvđujete da ste suglasni s našim korištenjem kolačića. Saznajte više ovdje »

Probajte naše proizvode
Zatražite da Vam
se javi naš Distributer.
Pogledajte našu
poslovnu priliku
Zatražite da Vam
se javi naš Distributer.


Prijavite se za nezavisnog Herbalife Člana

Želite li više informacija o tome kako postati nezavisni Herbalife Član, molimo vas da ispunite naš obrazac za kontakt.

Tako ćete imati priliku za neposredan razgovor s iskusnim Članom koji će vam moći odgovoriti na sva pitanja.

Ne brinite, ovdje se ne radi o agresivnom pristupu. Radi se jednostavno o tome da mi u Herbalifeu smatramo da je korisno ako razgovarate (ili razmijenite mailove) s nekim tko je bio u vašoj koži. Naši Članovi mogu vam objasniti zašto su se odlučili na taj korak i kako su uklopili Herbalife u svoje živote.

Za potencijalne Članove pripremili smo i posebne događaje koji su osmišljeni kako bi vam pomogli da procijenite odgovara li vam Herbalife. Prije donošenja odluke imat ćete priliku kušati i isprobati naše proizvode, osobno razgovarati s Članovima i saznati nešto o ciljevima naše kompanije.

 

Odricanje odgovornosti – Kada razmatrate ili uspoređujete poslovne prilike imajte na umu da promotori ili sudionici lanca prodaje prema zakonu ne smiju nikoga nagovarati na plaćanje obećavajući povlastice od uključivanja drugih osoba u organiziranu prodaju. Ne dajte se obmanuti tvrdnjama o lakom ostvarivanju velikih zarada.Postanite Nezavisni Herbalife Član danas


hr-HR | 18.1.2018. 7:40:53 | NAMP2HLASPX04