Ohrabrenje i podrška iz Herbalifea

Još niste sigurni da je Herbalife dobar izbor?
Odluka o samozapošljavanju može se činiti važnim korakom i stoga vam mi u Herbalifeu pružamo svu potrebnu podršku. Nakon više od 30 godina angažiranja i pomaganja nezavisnih Članova znamo da će vam od samog početka biti potrebni ohrabrenje i podrška.


  • Niski troškovi pokretanja posla:
    Pokretanje vlastitog posla s Herbalifeom može vas stajati manje nego mislite. Najmanji trošak je ako počnete s dokazano korisnim Početnim kompletom i uputite se prema boljoj, zdravijoj budućnosti.
  • Sami odlučujete koliko radite:
    Još jedna prednost poslovne prilike s Herbalifeom je fleksibilnost. Posao prilagođavate svom životu, a ne obrnuto. Želite li nešto dodatnih prihoda svakog mjeseca, radite honorarno. A ako imate samopouzdanja i vremena, radite puno radno vrijeme i usredotočite se samo na Herbalife.
  • Iskoristite veliku bazu znanja koju nudi Herbalife:
    Mislite da ne znate dovoljno o prehrani ili prodaji? Herbalife vam nudi podršku na svakom koraku – od resursa i alata za osposobljavanje do lokalnih, nacionalnih i globalnih skupova koji će vas motivirati i ohrabriti. Učite od onih koji su prošli isti put i iskoristite druženja za usavršavanje svoje vještine umrežavanja. Osim toga, vaš osobni Herbalife trener vam je na raspolaganju uvijek kada je to potrebno i nudi vam podršku i u prehrani i u poslu.
  •  

Molimo vas da ispunite naš obrazac za kontakt kako bismo vam već danas mogli poslati više informacija o tome kako postati nezavisni Herbalife Član.


Odricanje odgovornosti – Kada razmatrate ili uspoređujete poslovne prilike imajte na umu da promotori ili sudionici lanca prodaje prema zakonu ne smiju nikoga nagovarati na plaćanje obećavajući povlastice od uključivanja drugih osoba u organiziranu prodaju. Ne dajte se obmanuti tvrdnjama o lakom ostvarivanju velikih zarada.


Herbalife članska podrška
hr-HR | 15.5.2021. 8:24:31 | Zus2phlsb000001