Počnite zarađivati uz Herbalife

Zaradu ostvarujete već s prvom prodajom!

S najboljim planom naknada u branši Herbalife nezavisnim Članovima isplaćuje do 73% zarade od proizvoda. To se smatra najboljim sustavom naknada u sektoru direktne prodaje.

Nezavisni Članovi mogu ostvariti maloprodajnu i veleprodajnu na SVAKOM prodanom proizvodu – plus dodatni prihod kroz tantijeme i bonuse. Potencijala je mnogo, sve ovisi o vama!  

Kao nezavisni Herbalife Član fleksibilni ste i posao možete organizirati tako da se uklopi u vaš život. Možete raditi od kuće i zaraditi dodatni prihod.

* * *


Osim toga, imate mogućnost postati zvijezda u usponu među Herbalife Članovima i prisustvovati nevjerojatnim skupovima i odmorima širom svijeta. Nezavisni Herbalife Članovi znaju da kada jednom odeš na jedan od skupova, jednostavno moraš doći opet. Ozračje je fantastično, mjesta na kojima se skupovi održavaju su nevjerojatna. Herbalife odmori postaju prava zaraza!

Molimo vas da ispunite naš obrazac za kontakt kako bismo vam mogli poslati više informacija o tome kako postati nezavisni Herbalife Član.

 

Odricanje odgovornosti – Kada razmatrate ili uspoređujete poslovne prilike imajte na umu da promotori ili sudionici lanca prodaje prema zakonu ne smiju nikoga nagovarati na plaćanje obećavajući povlastice od uključivanja drugih osoba u organiziranu prodaju. Ne dajte se obmanuti tvrdnjama o lakom ostvarivanju velikih zarada.


Find out more about the support Herbalife Distributors receive
hr-HR | 15.5.2021. 8:18:29 | Zus2phlsb000001