Učinite nešto važno s Herbalifeom

Važna uloga
S porastom prekomjerne tjelesne težine u globalnim razmjerima i sve izraženijom krizom pretilosti zdravlje i dobrobit predstavljaju područje velikih potencijala. Godine 2009. u tom je sektoru samo u regiji EMEA ostvareno približno 203 milijarde dolara prometa.*


Želite li iskoristiti mogućnosti tržišnog segmenta u porastu?
Uz Herbalife možete zaista ostaviti traga tako što ćete:
  • Naučiti osnove kvalitetnije prehrane
  • Druge podučiti osnovama zdravog, aktivnog načina života
  • Pomagati svojim kupcima da ispune svoje ciljeve
  • Kombinirati ono što ste naučili sa strašću prema proizvodima Herbalife
Najvažnije o Herbalifeu:
Kao globalno prepoznat i priznat brend koji nudi vrhunsku poslovnu priliku Herbalife prodaje prehrambene proizvode utemeljene na znanosti i obvezuje se pomagati zajednice, sve u težnji da svijet učini boljim mjestom za život i rad.

Herbalife se s ponosom smatra progresivnom kompanijom i 2014. je ostvario maloprodajni promet veći od 5 milijarde dolara. Od svojih skromnih početaka 1980. Herbalife i nakon više od 30 godina ne prestaje rasti!

Više od 2 milijuna Članova u više od 90 zemalja odabrali su Herbalife – jeste li i vi spremni na tu odluku? Molimo vas da ispunite naš obrazac za kontakt, kako bi vas već danas mogao kontaktirati nezavisni Herbalife Član.Odricanje odgovornosti – Kada razmatrate ili uspoređujete poslovne prilike imajte na umu da promotori ili sudionici lanca prodaje prema zakonu ne smiju nikoga nagovarati na plaćanje obećavajući povlastice od uključivanja drugih osoba u organiziranu prodaju. Ne dajte se obmanuti tvrdnjama o lakom ostvarivanju velikih zarada.

*Euromonitor International. Hrana i piće za zdravlje i dobrobit, maloprodajna vrijednost za 2009.


Herbalife priče o uspjehu i poslovne prilike
hr-HR | 15.5.2021. 9:04:28 | Zus2phlsb000001