Ova stranica koristi kolačiće. Nastavkom pregleda stranice potvđujete da ste suglasni s našim korištenjem kolačića. Saznajte više ovdje »

Ažurirali smo naša Pravila zaštite osobnih podataka. Kliknite ovdje da biste ih pročitali.

Probajte naše proizvode
Zatražite da Vam
se javi naš Distributer.
Pogledajte našu
poslovnu priliku
Zatražite da Vam
se javi naš Distributer.


Učinite nešto važno s Herbalifeom

Važna uloga
S porastom prekomjerne tjelesne težine u globalnim razmjerima i sve izraženijom krizom pretilosti zdravlje i dobrobit predstavljaju područje velikih potencijala. Godine 2009. u tom je sektoru samo u regiji EMEA ostvareno približno 203 milijarde dolara prometa.*


Želite li iskoristiti mogućnosti tržišnog segmenta u porastu?
Uz Herbalife možete zaista ostaviti traga tako što ćete:
  • Naučiti osnove kvalitetnije prehrane
  • Druge podučiti osnovama zdravog, aktivnog načina života
  • Pomagati svojim kupcima da ispune svoje ciljeve
  • Kombinirati ono što ste naučili sa strašću prema proizvodima Herbalife
Najvažnije o Herbalifeu:
Kao globalno prepoznat i priznat brend koji nudi vrhunsku poslovnu priliku Herbalife prodaje prehrambene proizvode utemeljene na znanosti i obvezuje se pomagati zajednice, sve u težnji da svijet učini boljim mjestom za život i rad.

Herbalife se s ponosom smatra progresivnom kompanijom i 2014. je ostvario maloprodajni promet veći od 5 milijarde dolara. Od svojih skromnih početaka 1980. Herbalife i nakon više od 30 godina ne prestaje rasti!

Više od 2 milijuna Članova u više od 90 zemalja odabrali su Herbalife – jeste li i vi spremni na tu odluku? Molimo vas da ispunite naš obrazac za kontakt, kako bi vas već danas mogao kontaktirati nezavisni Herbalife Član.Odricanje odgovornosti – Kada razmatrate ili uspoređujete poslovne prilike imajte na umu da promotori ili sudionici lanca prodaje prema zakonu ne smiju nikoga nagovarati na plaćanje obećavajući povlastice od uključivanja drugih osoba u organiziranu prodaju. Ne dajte se obmanuti tvrdnjama o lakom ostvarivanju velikih zarada.

*Euromonitor International. Hrana i piće za zdravlje i dobrobit, maloprodajna vrijednost za 2009.


Herbalife priče o uspjehu i poslovne prilike


hr-HR | 16.12.2018. 11:35:38 | NAMP2HLASPX03